StoryEditorOCM
Zvijezde onlinedrugo pa muško

Stigla prinova u obitelj Šime Vrsaljka: Kaja obznanila vijest idiličnom obiteljskom fotkom

Piše SCENA SD
17. listopada 2023. - 08:43

Bivši nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko dobio je svoje treće dijete, drugo sa slovenskom dizajnericom Kajom Vidmar: u obitelj je stigao dječak čije ime još nisu otkrili.

image


 

 "Moj cijeli svijet", napisala je Slovenka Kaja Vidmar uz objavljenu fotografiju na kojoj je u naručju bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Šime Vrsaljka njihov novorođeni sinčić, dok njihova kćerkica Viktorija upoznaje svog mlađeg brata, piše Gloria.

Da je trudna i da je tek tri mjeseca dijele od rođenja drugog djeteta, slovenska dizajnerica i poduzetnica Kaja Vidmar potvrdila je za Gloriju u lipnju ove godine.

"Osjećam se potpuno drugačije nego u prvoj trudnoći. Svaka trudnoća je zaista posebna za sebe. Koliko ima umora i mučnine, toliko je i radosti u obitelji i sretnog iščekivanja, a braci se posebno vesele Viktorija i Bruno. Sve je spremno za našeg novog člana koji će mnogo toga \‘naslijediti\‘ od Viktorije jer razlika među njima neće biti velika. Jedva čekamo zagrliti ga", govori 28-godišnja Kaja koja je u travnju prošle godine rodila malenu Viktoriju, dok 31-godišnji bivši nogometaš iz prvog braka ima sinčića Brunu, prenosi Gloria.

image
/Slobodna Dalmacija

Za ljubav Šime Vrsaljka i Kaje Vidmar doznalo se početkom prošle godine, a svoje prvo zajedničko dijete - kćerkicu Viktoriju - dobili su u travnju prošle godine. Početkom ove godine, Šime se odlučio umiroviti od igračke karijere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:58