StoryEditorOCM
Zvijezde onlineBRIGU NA VESELJE

Supruga Gorana Ivaniševića od medijske drame i tužbi pobjegla na koncert repera 50 Centa

Piše SCENA SD
18. listopada 2023. - 09:03

Glumica i voditeljica Nives Ivanišević (41), supruga našeg bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića, odlučila je uzeti predah od sudskih sporova njenog muža i njegove bivše supruge Tatjane Dragović te se zajedno s prijateljicama opustila na koncertu repera 50 Centa.

Naime, Nives je bila jedna od desetak tisuća posjetitelja koji su ispunili Arenu Zagreb do posljednjeg mjesta, a mala pauza od brojnih članaka koji su se pozabavili tužbom, njenim mužem i njenom prošlošću itekako joj je trebala, prenosi Jutarnji list.

Podsjetimo, podržala je supruga komentarom na Instagramu u kojem je poručila da je "pravda spora, ali dostižna". Tim se komentarom izjasnila da stoji iza supruga, koji je, prema pisanju Nacionala, pokrenuo više postupaka protiv svoje bivše supruge, a navodno i kćeri. Nacional navodi da je Ivanišević postupio s ciljem da Tatjani Dragović oduzme dio imovine i navodnu pozajmicu od 2,5 milijuna eura, piše Jutarnji list.

Atmosferu s koncerta koji je održan u sklopu velike svjetske turneje ‘The Final Lap Tour‘ podijelila je na Instagramu, a baš kao i mnogi drugi te večeri, s tribina je uživala u hitovima slavnog američkog repera i proslavila 20 godina njegovog albuma "Get Rich or Die Tryin‘".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 03:25