StoryEditorOCM
Zvijezde onlineČISTA MAGIJA

Tajno vjenčanje iz snova Joey King i Stevena Pieta na Mallorci. U vjenčanici iz snova pristala je

Piše SCENA SD
11. rujna 2023. - 07:18

Glumica Joey King (24) i šest godina stariji redatelj Steven Piet (32) upoznali su se na setu 2019. godine i zaljubili se preko ušiju. Od tada su često objavljivali zajedničke fotografije na kojima se moglo vidjeti koliko je par sretan. Sada stiže vijest o vjenčanju para  na Mallorci.

Na Instagram računima Joeyja Kinga i Vogue Weddings nalaze se neke slike  proslave. Joey piše uz fotografije: "Pogled na naše prijatelje i obitelji s oltara bilo je nezaboravno iskustvo. Zaista smo se osjećali tako sretno i upijali svaki detalj poput čiste magije."

Vjenčanje para, koje nije najavljeno i za koje se kaže da se održalo u najbližem krugu prijatelja, vjerojatno pokazuje ne samo njihovu ljubav jedno prema drugome, već i prema Europi. Par je već podijelio romantične slike iz Portugala, pa je sada uslijedila kruna slave: vjenčanje iz snova daleko od SAD-a, u Španjolskoj. Prema insajderu iz people.com, mjesto održavanja bila je privatna vila, a ceremonija je bila prije tjedan dana i održana je 2. rujna.

image

Joey King i Steven Piet

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2024 23:02