StoryEditorOCM
Reflektorjedva izbjegao zatvor

Nekoć su se najveći klubovi borili za njega, a danas ga nitko ne želi; Jesu li pucnjava i seksualni napad označili kraj karijere turske zvijezde?

Piše SN
10. siječnja 2020. - 23:59
Cristian Tello, Luis Suarez, Arda Turan and Ivan Rakitic during the presentation of the Barcelona team 2016-17, held in the Camp Nou stadium, on august 10, 2016. (Photo by Urbanandsport/NurPhoto)Arhiva/AFP

Arda Turan bio je talentirani reprezentativac Turske koja je impresionirala na Euru 2008. godine i dogurala do polufinala. Kasnije, 2011. godine, realizirao je transfer u Atletico Madrid, a na ljeto 2015. godine u Barcelonu za 34 milijuna eura odštete. Danas je njegova karijera potpuno narušena nakon incidenta s pucnjavom u bolnici nakon kojeg je zamalo izbjegao zatvorsku kaznu, pišu Sportske novosti.

Činilo se da je nekadašnja zvijezda Galatasaraya nakon četiri godine u Atleticu transferom u Barcelonu lansirana u samu orbitu, ali pokazalo se upravo suprotno i neki ga smatraju jednom od najlošijih kupovina u modernom nogometu.

Sada već bivšem igraču Barcelone prijetilo je čak 12 godina zatvora nakon što je pretukao poznatog turskog pjevača Berkaya Sahina, seksualno...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 07:43