StoryEditorOCM
OstaloKad ne mogu kod kuće

Šibenčani otvaraju kazališnu sezonu u Zadru: ‘Dođi gola na večeru‘ spremna za nove erupcije smijeha

Piše M. L.
17. rujna 2024. - 11:38
Premijera predstave Dodji gola na veceru u reziji Nine Kleflin u šibenskom je teatru održana u listopadu 2023. godine  Tonka Lokas/Cropix
 
Kad već ne mogu igrati u svom kazalištu, mogu u susjedstvu! Naime, zbog energetske obnove šibensko je kazalište zatvoreno do daljnjeg pa će glumački ansambl na neko vrijeme morati zaboraviti svoju kuću i pozornicu. To, naravno, ne znači da publika neće gledati šibenske predstave, pa tako veliki prošlosezonski hit HNK u Šibeniku komedija Dođi gola na večeru, otvara novu kazališnu sezonu u Zadru.
Šibenčani će tako u zadarskom HNK-u nastupiti 14. listopada čime ujedno otvaraju novu sezonu tog kazališta.
Dođi gola na večeru predstava je s kojom je šibenski teatar već igrao u mnogim gradovim i u kojima su dvorane bile uvijek rasprodane, a reakcija publike  iznimna. 
image
Tonka Lokas/Cropix
Podsjetimo, ovu komediju "puno krivih identiteta, ulazaka i izlazaka na kriva vrata i stravične zbrke" napiso je  Marc Camoletti  a režirala Nina Kleflin. U predstavi koja izaziva eksploziju smijeha gdje god bila izvedena, glume Donat Zeko, Ana Perković, Bojan Brajčić, Oriana Kunčić, Lucija Alfier i Krešimir Jelić.
17. rujan 2024 11:39