StoryEditorOCM
KošarkaRIJEČ TRENERA

Josip Pandža: ‘Ako u budućnosti budemo dio ABA 2 lige, nećemo se boriti za opstanak nego za veći plasman‘

Piše T. V.
24. ožujka 2024. - 10:50

Košarkaši Šibenke na ovotjednom ABA 2 balonu u Širokom Brijegu u zadnjoj utakmici pobijedili su makedonski TFT rezultatom 76:89. U utakmici koja je bila ‘biti ili ne biti’ narančasti su vodili od početka pa iako se protivnik uvijek približavao na par koševa, Šibenka nije dozvoljavala da TFT prijeđe u vodstvo.

Jedna od utakmica kada govorimo i o ozljedama, ovog puta Marko Lukić završio je utakmicu s napuknutim zubom. Ipak do kraja utakmice je završio kao najefikasniji igrač u redovima Šibenke sa ubačenih 20 poena.

 - Zadovoljan sam  pobjedom, teško nam je bilo gubiti utakmicu za utakmicom znamo da nismo toliko nekvalitetni. Većinu utakmica igramo dobro 30 minuta i zbog svoje mladosti i neiskustva i prevelike želje i nervoze onda ispustimo i tu prednost i utakmice.

Iskontrolirali smo čak i tu zadnju četvrtinu. Mislim da smo i fizički bili dobri, pametni i strpljivi i mislim da smo kontrolirali cijelu utakmicu. Čestitam mojim momcima i siguran sam da, ako u budućnosti budemo dio ABA 2 lige, da se neće boriti za opstanak nego za veći plasman. Svom kolegi želim sreću u njihovom prvenstvu - kazao je Josip Pandža, trener Šibenke za stranice Kluba.

Košarkaši Šibenke sada se okreću domaćem prvenstvu gdje u 26. kolu Favbet Premijer lige u ponedjeljak gostuju kod ekipe Splita

25. travanj 2024 08:07