StoryEditorOCM
KošarkaNa pozitivnom valu

‘Ne idemo na izlet‘: Šibenka kod ‘davljenika‘ Osijeka traži šestu pobjedu u nizu

Piše Krešimir Gulin
23. travnja 2022. - 13:45

Košarkaši Šibenke s pet pobjeda u nizu osigurali su ostanak, što je bio primarni cilj. Međutim, tri kola prije kraja Lige za ostanak došli su u finu prigodu da se plasiraju u play off, o čemu se prije mjesec ili dva teško moglo razmišljati.

Na pozitivnom valu Narančasti su otputovali u Osijek gdje ih u nedjelju u 17 sati očekuje utakmica s domaćinom koji se grčevito bori za prvoligaški spas:

- Želim naglasiti da je Osijek dobra ekipa i oni će sigurno napraviti sve da nas pobjede i da nam vrate što smo ih mi tri puta pobjedili. Međutim, mi sigurno u Osijek ne idemo na izlet, nego idemo biti maksimalno motivirani, borbeni, odgovorni i idemo po pobjedu- kazao je Damir Milačić, trener Šibenke.

Šibenčanin Pavao Paić, lani je nosio dres Osijeka:

-U Osijek stižemo u odličnom raspoloženju i puni samopouzdanja. Nadamo se da ćemo nastaviti naš pozitivan niz od pet pobjeda i dodatno povećati šanse za play off s novom pobjedom.

Osijek je jako mlada ekipa s par odličnih individualaca. Sigurno će biti jedna teška utakmica u kojoj će i Osijek tražiti svoju šansu za pobjedom i nadu za ostankom u ligi. Međutim, uz naš pravi pristup i dobru koncentraciju kao i u zadnjim utakmicama ja vjerujem u još jednu našu pobjedu- rekao je centar Paić, koji je bio MVP prošlog kola HT Premijer lige.

31. svibanj 2024 21:41