StoryEditorOCM
Košarkapriprema za domaće prvenstvo

Nema odmora za Narančaste: košarkaši Šibenke igraju protiv jednog od favorita ABA 2 lige

Piše Krešimir Gulin
10. listopada 2023. - 16:20

Košarkaši Šibenke poraženi su (81:88) u prvom kolu ABA 2 lige protiv Borca iz Banja Luke. Narančasti nemaju puno vremena za odmor budući da ih u ‘balonu‘ u Subotici već u srijedu čeka novi ogled i to kontra Zlatibora iz Srbije:

- Moram biti zadovoljan s utakmicom protiv Borca. Prvenstveno ako se zna u kakvom smo sastavu došli u Suboticu i kakvu smo tešku utakmicu igrali sa Zadrom prije puta.

Vrlo jednostavno, kratka rotacija i neiskustvo igranja ovako čvrstog natjecanja natjerali su nas na to da početkom treće četvrtine nismo imali pravi reakciju kako bi u konačnici  utakmice imali bolji rezultat- prokomentirao je prvu utakmicu svoje momčadi u ABA 2 ligi trener Šibenke Damir Milačić.

Evo što je kazao o novom ispitu za svoju momčad:

- Ono što nas sada čeka je utakmica protiv Zlatibora koji je jedan od favorita ABA 2 lige. Nastojat ćemo odigrati na sličnom nivou na kakvom smo praktički zadnje dvije utakmice i pokušati na toj utakmici biti što bolji i spremati se za ono dalje što nas očekuje, a to je Hrvatsko košarkaško prvenstvo- poručio je Milačić.

Jedan od boljih igrača Šibenke u dvoboju protiv Borca bio je Lovro Mandalinić:

- Zlatibor je ozbiljna, iskusna i kvalitetna ekipa. Utakmica s njima je još jedan test za nas da vidimo kakvi smo odnosu na ekipe koje imaju više iskustva igranja ABA 2 lige- rekao je Mandalinić.

Utakmica sa Zlatiborom igra se s početkom u 21:00 sat uz izravan prijenos na Arenasport 2.

02. svibanj 2024 20:58