StoryEditorOCM
Košarkapetak, 18 sati

Nezgodan suparnik za Šibenku stiže na Baldekin; Milačić: ‘Nama je svaka teška‘

Piše K.G.
9. studenog 2023. - 18:37

Poslije tijesnog poraza protiv Dinama u Zagrebu, košarkaši Šibenke imaju prigodu upisati i reću pobjedu na svom Baldekinu. U petak u 18 sati na svom terenu dočekuju Zabok.

Prije sezone, svi bi kuću stavili na Šibenku u tom dvoboju. No, s obzirom na sve što se događalo, sada je to vrlo tijesna utakmica.

Narančasti su oslabljeni zbog silnih ozljeda, dok su se Zagorci dobro pojačali. Najnovije ime u njihovom rosteru je Amerikanac Neal, koji je bio na meti Šibenke, nakon što su na Baldekinu raskinuli s Brownom.

Premda nema službenih informacija, ponovno u sastavu Šibenke neće biti Topolovića, koji je obnovio ozljedu prsta. Dakle, trener Damir Milačić opet bi na centarskim pozicijama mogao biti osuđen samo na Perkovića:

- Zabok je sve osim lagan protivnik. U ovim okolnostima u kojima smo se mi našli, za nas je svaka utakmica jako teška, pa nam je prijeko potrebna pomoć i publike. Ono što bi htio je to da se napuni dvorana i da Funcuti naprave sjajnu atmosferu kakvu uvijek rade, da nam budu šesti igrač, a onda će i nama biti lakše doći do pobjede- kazao je trener Šibenke.

Lovro Mandalinić, krilni igrač Narančastih upozorio je kako je Zabok u dobroj formi i ima dvije pobjede za redom:

- Na nama je da im onemogućimo da dođu do treće pobjede u nizu i na krilima naše sjajne publike dođemo do nove domaće pobjede- istaknuo je Mandalinić.

image

 Lovro Mandalinić

Nikša Stipaničev/Cropix

 

02. svibanj 2024 06:08