StoryEditorOCM
Košarkaprometno na baldekinu

Ozljede prisilile Narančaste na novu kupnju: Lovro Mandalinić potpisao za Šibenku

Piše Krešimir Gulin
1. rujna 2023. - 10:48

Košarkaši Šibenke imaju novog igrača, radi se o 24-godišnjem krilu Lovri Mandaliniću.

On je prošle sezone bio član češkog kluba Kralovšti Sokoli iz Hradec Kralove, a prije toga igrao je dvije sezone u HT Premijer ligi, u dresu Alkara i Furnira.

Branio je boje Hermesa, Dinama te Samobora u kojem je tri godine bio ponajbolji igrač, a u svojoj posljednjoj sezoni prije odlaska u Sinj bio je i najbolji strijelac Prve lige, drugog ranga hrvatske košarke.

- Mandalinić je igrač kojeg sam doveo iz Samobora u Alkar i to mu je bila prva sezona u Premijer ligi. Jako dobro ga poznajem i on je sjajna osoba. Prije svega on je igrač koji može jako puno doprinijeti dobrom rezultatu Šibenke, a pogotovo u ovom trenutku gdje smo stvarno u problemu s brojem igrača i s nizom ozljeda koje su nas zadesile i prije okupljanja.

Sretan sam što je Mandalinić bio u ovom trenutku slobodan i što smo vrlo brzo našli zajednički jezik. Lovro će se ljudski sjajno uklopiti i u našu kemiju i u grad Šibenik, a mislim i da će igrački dati svoj veliki doprinos- rekao je Damir Milačić, trener Šibenke

Lovro Mandalinić nakon potpisa za Narančaste je izjavio:

- Jako mi je drago što sam potpisao za Šibenku koja je veliki klub s velikom tradicijom. Nadam se da ćemo imati uspješnu i lijepu sezonu- poručio je novi igrač kluba s Baldekina.

Podsjetimo, prije Mandalinića Šibenka je angažirala američkog razigravača Browna, bosansko-hercegovačkog centra Topolovića, njegovog sunarodnjaka beka šutera Hrštića i krilnog igrača Babića iz zagrebačkog Bosca.

Međutim, lijepe planove uprave Narančastih poremetile su teške ozljede centra Paića i braniča Pleadina, koji će duži period izbivati s parketa.

02. svibanj 2024 09:46