StoryEditorOCM
KošarkaŠkrljevo na baldekinu

Šibenka traži drugu pobjedu u sezoni, Milačićeva momčad bogatija za jednog igrača

Piše Krešimir Gulin
28. listopada 2023. - 11:12
Nakon dva veoma neugodna poraza u gostima (Dubrovnik i Cedevita Junior), košarkaši Šibenke vraćaju se na svoj Baldekin.Niksa Stipanicev/Cropix

Nakon dva veoma neugodna poraza u gostima (Dubrovnik i Cedevita Junior), košarkaši Šibenke vraćaju se na svoj Baldekin. U nedjelju u 18 sati, Narančasti će protiv Škrljeva tražiti drugu pobjedu u sezoni.

Ni Šibenčani, ni njihov gosti, nisu dobro ušli u sezonu. Osim toga, zajedeničko im je da su se obje momčadi riješile Amerikanac koji se nisu pokazali kao pojačanja.

Šibenka je razigravača Browna zamijenila Foremanom, dok je Škrljevo raskinulo s Bellom i angažiralo Jovanovića, koji je lani igrao u Mrkonjić Gradu:

- ‘Za razliku od zaostale utakmice s Cedevitom koju smo odigrali u srijedu, bit ćemo bogatiji za Makale Foremana. On je tu kratko i pokušat ćemo ga što prije uklopiti u neka pravila igre što se tiče obrane i napada. Energetski je dovoljno dobar da izdrži utakmicu. Znači, dobit ćemo još jednog igrača u rotaciji, a za dalje ćemo napredovati svi skupa- kazao je Damir Milačić, trener Šibenke.

Dakle, u nedjelju će u narančastom dresu debitirati bek Foreman, no nije poznato hoće li istu sudbinu doživjeti centar Topolović, koji je zbog ozljede prsta van stroja još od pripremnog perioda:

- Što se tiče cijele atmosfere u momčadi ona je odlična. Mi jako dobro izgledamo s obzirom kakve probleme imamo. Mi nemamo probleme, mi imamo ogromne probleme, međutim, ne tražimo alibije. Pozitivno ozračje u momčadi i dobar timski duh nam ne može nitko narušiti i tako pristupamo utakmici sa Škrljevom kojeg jako cijenim. Cijenim i njihovog trenera i cijeli klub, međutim mi ćemo dati sve od sebe da dobijemo utakmicu i uz pomoć naših Funcuta bit će nam to puno lakše- zaključio je Milačić.

 

03. svibanj 2024 00:33