StoryEditorOCM
Košarkakonačno počinje

Šibenka u prvom kolu nove sezone gostuje u Splitu: ‘Ova momčad nigdje ne ide s bijelom zastavom‘

Piše Krešimir Gulin
1. listopada 2023. - 11:34

Na radost brojnih šibenskih prijatelja košarke konačno počinje nova sezona loptanja pod obručima. Međutim, oni će barem do petak morati pričekati na premijeru poprilično redizajnirane momčadi Šibenke na Baldekinu.

Jer, momčad trenera Damira Milačića prvu službenu utakmicu igra u ponedjeljak u 19 sati protiv Splita na Gripama:

- Ždrijeb nas definitivno nije mazio kroz početak sezone kao što nas nije mazila ni sreća, jer su nam se ozlijedili važni igrači poput Pleadina, Paića i Topolovića. Međutim, ova grupa momaka s kojom sam proveo pripremni period me oduševila svojim radnim navikama, motiviranošću i željom da napreduju iz utakmice u utakmicu. 

Sigurno je da prvo kolo možemo doći na Gripe rasterećeni i dati sve od sebe te pokušati što duže utakmicu držati u neizvjesnosti. Znamo da je Split favorit, ali definitivno ova momčad ne ide na ni jednu utakmicu s bijelom zastavom- kazao je Milačić.

Lovro Mandalinić, novi igrač Šibenke istaknuo je kako je Split svake godine jako kvalitetna ekipa:

- Uvijek su u vrhu hrvatske košarke što bi i trebalo biti s obzirom da je Split ipak zvućno ime. Mi se nadamo odigrati što bolju utakmicu i probati iskoristiti neke njihove eventualne greške i ako nam se pruži prilika uhvatiti pobjedu koja bi nam bila veliki vjetar u leđa za budući rad i nastavak sezone- rekao je krilni igrač Narančastih.

02. svibanj 2024 16:13