StoryEditorOCM
Mali nogomet‘Pala‘ Uspinjača

Crnica se vratila pobjedama, Šibenčani se probili na treće mjesto na tablici

Piše šibenski.hr
14. veljače 2021. - 10:48

Malonogometaši Crnice vratili su se na pobjedničku stazu nakon teškog poraza u prošlom kolu u Splitu od Universitasa. Šibenčani su protiv zagrebačke Uspinjače ostvarili i drugu pobjedu na svom Baldekinu u nastavku sezone i probili se na treće mjesto ligaške ljestvice odmah iza Olmissuma i Novog vremena.

Bila je to utakmica s dva potpuno različita poluvremena. U prvom su dominirali domačini koji su s dva gola kapetana Vukovića te po jednim iskusnog pivota Subotića i srpskog reprezentativca Matijevića imali ugodnih (4:1) na velikom odmoru.

Međutim, u drugom dijelu Uspinjača je bila kudikamo bolji takmac. Gosti u preko Jedvaja i Uremovića vrlo brzo vratili rezultatsku neizvjesnost, budući da je na semaforu bilo još 15 minuta do kraja, a Zagrepčani su imali samo jedan gol zaostatka.

Gosti su pokupali sve da dođu barem do boda, tako da su dvije minute prije kraja susreta uveli Koturovića kao golmana-igrača, a i isti igrač ima dvije prilike u istoj minuti, ali nema novog pogotka u mreži domaćina. Do kraja susreta više nije bilo promjena te je Crnica došla do važna tri boda.

CRNICA – USPINJAČA 4:3 (4:1)

ŠIBENIK- Dvorana na Baldekinu. Bez gledatelja. Suci: Vedran Babić i Miloslav Šimac. Strijelci: 1:0 Vuković (5.), 1:1 Jedvaj (9.), 2:1 Subotić (14.), 3:1 Vuković (17.), 4:1 Matijević (20.), 4:2 Jedvaj (23.), 4:3 Uremović (26.). Najbolji igrač: Dragan Vuković (Crnica).

Crnica: Bilić, Subotić, Burčul, Stojković, Vuković, Jolić, Kuač, Nadoveza, Škugor, Matijević, Žilić, Šamija, Perić, Radić.

Uspinjača: Piplica, Uremović, Toth, Pajalić, Jedvaj, Cigler, Devčić, Koturović, Rogošić, Jakovljević, Viher, Papac.

24. travanj 2024 02:58