StoryEditorOCM
Nogometljubimac navijača

‘Nemam se više kome dokazivati u Hajduku, moj jedini motiv su ljudi iz Šibenika s kojima živim svaki dan‘

Piše Krešimir Gulin
16. listopada 2021. - 16:22

Iskusni veznjak Stipe Bačelić- Grgić (33) jedan je od niza nogometaša Šibenika koji su tijekom karijere bili u Hajduku. Nedavno je Marin Jakoliš kazao kako bi ta činjenica svima njima mogla biti dodatni motiv u nedjeljnoj utakmici da dokažu 'kako je u prošlosti netko u Hajduku pogriješio što ih se lako odrekao':

- Ma, ja sam vam već davno prošao te priče. Odigrao sam toliko utakmica protiv Hajduka, pa čak i onaj legendarni finale Kupa iz 2010. godine. Praktički sam veteran, iako se tako ne osjećam. Nemam se ja više potrebe dokazivati nikome u Hajduku. Ja se želim dokazati samo ljudima u Šibeniku s kojima živim svaki dan- jasan je Bačelić- Grgić.

Veza između njega i navijača Šibenika je itekako čvrsta. Sugerirao je to i transparent s porukom 'Stipe, vrati se- Zapad te čeka' koju su Funcuti izvjesili na Šubićevcu ovog proljeća dok je Bačeli- Grgić igrao u Slaven Belupu:

- To je nešto posebno, ta kemija koju imamo. I na ovoj utakmici želim dokazati kako sam jedan od njih i to mi je najveći motiv- opet će 'trequartista' Šibenika.

Poslije dugo vremena ponovno će Šibenik i Hajduk igrati na punom Šubićevcu. Nema dvojbe da će svih 3500 mjesta biti ispunjeno:

- Svi igrači sanjaju pune tribine, ne samo na ovakvim derbijima nego na svim utakmicama. Nadam se da će u HNL-u ubuduće biti sve više gledatelja, jer se u našoj ligi igra sve bolji nogomet. Vjerujem kako će publika uživati u dobrom nogometu u današnjoj utakmici. Svi dobro znamo što susreti s Hajdukom nose, euforija vlada već nekoliko dana. I igrači su silno uzbuđeni. Jedini cilj nam je ostaviti srce na terenu i u tom slučaju pozitivan rezultat neće izostati- rekao je Bačelić- Grgić.

image
Stipe Bačelić-Grgić
Nikša Stipaničev/Cropix
23. travanj 2024 18:11