StoryEditorOCM
Nogometnepotrebne tenzije

Carević reagirao na teške optužbe trenera Vukovara: ‘Neugodno sam iznenađen, zagrlili smo se pred kamerama‘

Piše Krešimir Gulin
20. svibnja 2024. - 13:10

Trener HNK Vukovar 1991 Marko Novoselac u medijima je teško optužio trenera Šibenika Marija Carevića da ga vrijeđao za vrijeme nedjeljne utakmice na Šubićevcu.

Nemile scene u Šibeniku, Carević je bio van sebe, trener Vukovara izašao s teškim optužbama

Vezano za tvrdnje Marka Novoselca, trenera HNK Vukovara 1991 iznesene u medijima o vrijeđanju od strane trenera Carevića na utakmici 31. kola SuperSport Prve NL, prenosimo reakciju trenera HNK Šibenik, Maria Carevića:

- Nikad u životu nisam imao problem s niti jednim trenerom protivničkog kluba. U sportu, a posebno u važnim utakmicama, uvijek postoje tenzije i jake emocije. Pogotovo kad u utrci za prvaka pobijedite 12 utakmica za redom i nemate pravo na pogrešku.

Iskreno, neugodno me iznenadila izjava trenera Novoselca u medijima, pogotovo s obzirom na to da smo se zagrlili pred kamerama i po završetku susreta pozdravili u prijateljskom tonu. Ako sam u žaru borbe izgovorio bilo što neprimjereno, ispričavam se treneru Novoselcu i protivničkom klubu. Ekipa HNK Vukovara 1991 izgleda stvarno dobro na terenu, kvalitetni su, te njima i treneru Novoselcu želim puno sportskih uspjeha u budućnosti- poručio je Carević.

30. svibanj 2024 17:51