StoryEditorOCM
Nogometsve na jednom mjestu

Donosimo važne informacije za navijače Šibenika koji se spremaju na put u Osijek, evo kako do ulaznica

Piše Krešimir Gulin
29. svibnja 2024. - 16:15

U nedjelju u 17,30 sati u osječkom Gradskom vrtu Zrinski i Šibenik će odigrati utakmicu u kojoj će izravno odlučiti o putniku u prvu ligu. Podsjećamo, Narančastim igra samo pobjeda, dok će u slučaju druga dva ishoda u viši rang Slavonci.

Na put u Osijek sprema se veliki broj navijača Šibenika. Prema neslužbenim informacijama, Šibenčani će imati potporu oko 1000 simpatizera. Dakle, Gradski vrt će biti obojan u narančasto.

Za sve one koji putuju u Slavoniju donosimo važne informacije vezane za kupnju ulaznica, ali i organizaciju puta

Karte za gostujuće navijače prodavati preko NK Šibenik po cijeni od sedam eura preko linka za sjevernu i dio sjeverozapadne tribine.

Organizator će na ostale tribine onemogućiti ulazak s obilježjima gostujućeg kluba.

- Prihvat vozila s gostujućim navijačima obavljat će policija na naplatnoj postaji Josipovac (silaz s autoceste A5 za Osijek), odakle će se organizirano prepratiti do stadiona. Preporuka je da se do mjesta prihvata dođe najkasnije u 15,30 sati na dan utakmice, 2.6.2024. godine.

Na stadionu će biti omogućena kupovina pića, dok prodaja hrane nije osigurana. Ulazi na stadion otvaraju se u 16 sati, poručili su organizatori utakmice:

- Molimo navijače da se pridržavaju odredbi vezanih za Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, osobito vezano za neprimjereno skandiranje, konzumaciju alkohola i uporabu pirotehnike.

Na stadion se neće moći unijeti kišobrani, veće torbe ili ruksaci, boce, upaljači, kovanice i drugi predmeti pogodni za ozljeđivanje ili izazivanje požara.

Pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane na fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice.

Policija sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, snimati uže zone i sam prostor stadiona- kazali su organizatori drugoligaškog derbija.

24. lipanj 2024 20:54