StoryEditorOCM
NogometIvan Cvijanović

‘Dva boda iza Zrinskog? Bilo je i sedam, ali mi niti u jednom trenutku nismo pomislili da je to nedostižno‘

Piše Krešimir Gulin
17. ožujka 2024. - 08:41

Ugodno je bilo ćakulati u službenim prostorijama stadiona na Šubićevcu poslije pobjede Šibenika (2:0) nad Jarunom. Ne samo zbog nova tri boda Narančastih već i zbog posrtaja Zrinskog, zbog čega se momčad Marija Carevića primakla na samo dva boda iza Jurjevčana.

Prvi je pred novinare izašao Ivan Cvijanović, lijevi bočni Šibenika, koji je ‘eurogolom‘ u 8. minuti načeo mrežu Jaruna. Cvijanović je ljevicom s 20-ak metara pogodio rašlje vratara Zagrepčana:

- Je, vrijedna i važna pobjeda, naročito nakon pobjede Dubrave nad Zrinskim. Ali, vjerujte, mi se zaista ne osvrćemo na druge rezultate. Jer, ako smo mi pravi i igramo ovako kao u zadnja tri kola onda uopće ne bi trebalo biti upitno tko će biti prvi na tablici na kraju sezone- jasan je Cvijanović.

image

 Ivan Cvijanović

Niksa Stipanicev/Cropix

Postigli ste zaista lijep pogodak:

- Ma, svi smo mi zaslužni... Svaki put nekog drugog nagradi, ovaj put sam to bio ja. Samo je važno da su tri boda na kontu- kaže ‘wing back‘ Šibenika kako se Cvijanovićeva pozicija voli zvati u modernom žargonu.

Sada ste na minus dva za Zrinskim:

- Bilo je u jednom trenutku i sedam bodova zaostatka. Međutim, niti u jednom trenutku nismo se pitali da nam je to nedostižno. Od početka polusezone smo krenuli napadati tu razliku i nastavit ćemo napadati i prvo mjesto.

Slijedi raspored trećeg kruga:

- Svejedno nam je koga ćemo dobiti, uopće to ne gledamo. Možda pokušavamo izbjeći neka gostovanja, ali mislim da to uopće ne bi trebalo utjecati na naše rezultate- zaključio je Cvijanović.

28. travanj 2024 19:32