StoryEditorOCM
NogometKLJUČNA UTAKMICA

Ivo Mikuličin o večerašnjem dvoboju protiv Italije: ‘Ako Dalić može vratiti ratnički duh s ovim promjenama, pobjeda neće izostati‘

Piše Šibenski.hr
24. lipnja 2024. - 18:52
Nekog od senatora je mogla i morala stići Dalićeva oštrica, one koji ne mogu odigrati 90 minuta ratnički, kazao je Ivo Mikuličin. Niksa Stipanicev/Cropix

Mario Zorko, Zdravko Reić i Ivo Mikuličin najavili su na HRT-u večerašnji dvoboj Hrvatske i Italije. 

Smatraju da je izbornik Zlatko Dalić dobro pripremio momčad i da će pogoditi s promjenama, a osuđuju napade i govor mržnje prema Vatrenima. Priznaju, reprezentacija tek mora pokazati ono najbolje na ovom Euru, ali kritike trebaju biti argumentirane.

- U Moskvi smo imali osam fajtera, a ovdje smo u prve dvije utakmice imali više igrača koji maze loptu. Prvo poluvrijeme protiv Španjolske nismo praktički napravili faul, a kamoli žuti karton. Ako Dalić može vratiti ratnički duh s ovim promjenama, pobjeda neće izostati. Ne bih se osvrtao na one koji ne znaju osnove nogometne igre i koji zapravo ne vole Hrvatsku.

Tako grubi napadi na Modrića i Dalića su odraz njihovog stanja, ne bih im se volio naći u koži. Međutim, za neke stvari moramo priznati da je Dalić kriv. Nije imao odlučnost i energiju koju je imao u Rusiji. Nekog od senatora je mogla i morala stići Dalićeva oštrica, one koji ne mogu odigrati 90 minuta ratnički, kazao je Ivo Mikuličin. 

24. lipanj 2024 18:53