StoryEditorOCM
Nogometdiego sekulić

Jedan od najtalentiranijih juniora produžio vjernost Šibeniku: napadač u narančastom dresu barem do 2026. godine

Piše Šibenski.hr
7. ožujka 2024. - 15:50

Jedan od najvećih talenata 1. NL juniori, Diego Sekulić (18), produžio je vjernost Narančastima do 2026. godine.

Diego, koji je dobio ime po legendarnom nogometašu Diegu Armandu Maradoni, stasao je u Nogometnoj školi HNK Šibenika gdje se od početka isticao svojom voljom, borbenošću i zalaganjem na terenu, a trenutno se u 1. NL juniori nalazi na 1. mjestu liste strijelaca koje s 12 postignutih pogodaka dijeli sa Zlatanom Koščevićem, napadačem GNK Dinama.

“Ovo je moj grad, moj klub i zato sam ponosan što sam produžio vjernost Narančastima, a najveća mi je želja jednog dana zaigrati i za seniorsku momčad. Samo se moram nastaviti truditi, raditi i dokazivati, pa sam siguran da će doći dan kad ću odjenuti dres prve ekipe.

Međutim, sad mi je u fokusu 1. NL juniori. Trenutno lovimo sredinu ljestvice i izlazak iz zone ispadanja, ali duboko vjerujem da ćemo pod stručnim vodstvom trenera Ivice Vastića to i ostvariti – kazao je Sekulić povodom potpisivanja novog ugovora.

Narančasti ulažu dosta nade u talentiranog Šibenčanina. Očekujemo da će nova nada šibenskog nogometa pod vodstvom trenera i nogometne legende Ivice Vastića igrački samo rasti i biti važan element u borbi za ostanak u najvišem rangu juniorskog natjecanja, a u budućnosti nadamo se i seniorske momčadi HNK Šibenika.

28. travanj 2024 00:41