StoryEditorOCM
NogometPotpisao Grezda

Na Šubićevac stiglo najzvučnije ime ovog prijelaznog roka, 26-godišnjak stiže kao slobodan igrač

Piše Krešimir Gulin
16. veljače 2022. - 17:05

Šibenik je u srijedu poslijepodne realizirao najveći posao u zimskom prijelaznom roku. Ako ćemo biti do kraja precizni, onda čak i nakon završetka prijelaznog roka, koji je trajao do 15. veljače.

Međutim, i iza tog datuma je moguća registracija slobodnih igrača, pa je prvoligaš sa Šubićevca uspio potpisati ugovor s 26- godišnjim napadačem Erosom Grezdom, koji je bio u takvom statusu.

Igrač koji je rođen na Kosovu prije nekoliko dana raskinuo je ugovor s Osijekom, a u Šibenik dolazi iz mađarskog Zalaegersega gdje je bio na posudbi.

U Hrvatskoj je Grezda osim za Osijek igrao i za Lokomotivu. Interes javnosti pobudio je 2018. godine kada je za dva milijuna eura transferiran iz Gradskog vrta u škotski Glasgow Rangers. Međutim, karijeru kosovsko-albanskog krilnog napadača obilježile su ozljede:

- On je u vrlo dobrom tjelesnom stanju i prošao je kompletne pripreme s klubom iz Mađarske. No, tek je izašao iz izolacije zbog koronavirusa i neće biti spreman za nedjeljnu utakmicu s Rijekom, ali siguran sam da hoće za iduće kolo kada na Šubićevcu dočekujemo Istru- kazao je Hrvoje Kulušić, sportski direktor Šibenika. Prema njegovim riječima, Grezda je potpisao ugovor s Narančastima do kraja sezone s mogućnošću produženja.

Inače, sa Šubićevca nema novih informacija što se trenera tiče, pa će nedjeljnu utakmicu voditi v.d. trener Marko Kartelo.

Također, zadnjeg dana prijelaznog roka Narančasti su angažirali 21- godišnjeg desnog braniča Alexandera Kloppa, koji se svidio igrama u trećeligašu Primorcu iz Biograda.

Podsjetimo, prije Grezde i Kloppa Šibenik je na posudbe iz Dinama doveo veznjake Julardžiju i Vidovića. Također na posudbi iz Hajduka je veznjak Skorup. Ugovore s Narančastima ove zime potpisali su isksusni stoper Antonio Asanović te mladi krilni napadač Mal Mehmeti.

28. travanj 2024 20:59