StoryEditorOCM
Nogometvažne informacije

Na Šubićevcu ne žele ponoviti grešku s utakmice protiv Slavena, evo što se mijenja za nedjelju i Varaždin

Piše Šibenski.hr
12. rujna 2024. - 13:41

Nogometaši Šibenika u nedjelju u 20 sati u šestom kolu SHNL na stadionu na Šubićevcu dočekuju Varaždin. Bit će to tek druga utakmica Narančastih na domaćem terenu u ovoj sezoni.

Očito, u klubu sa Šubićevca ne žele ponoviti grešku iz prve domaće utakmice sa Slavenom kada je bilo dosta organizacijskih poteškoća.

Naime, jako sporo se ulazilo na tribine, pa su ljudi s kupljenim ulaznicama čekali gotovo sat vremena po velikom zvizdanu.

Sada su neke stvari ispravljene.

Tako su iz kuba obavijestili sve vlasnike sezonskih pretplata da mogu fizički preuzeti svoje ulaznice u četvrtak i petak od 9 do 16 sati te u subotu od 9 do 14 sati, u klupskim prostorijama HNK Šibenik.

- U istom terminu vrši se i prodaja ulaznica za utakmicu s Varaždinom, kao i putem Adriaticket sustava.

Također, dostupne su i Vip Sport Lounge ulaznice po cijeni od 20 i 75 eura. Ulaznice po 20 eura omogućuju praćenje utakmice s terase, a ulaznice po 75 eura uključuju VIP sektor na tribini te catering.

Prodaja ulaznica na dan utakmice bit će u nedjelju od 18 sati, a ulazi se otvaraju u 19 sati.

Zbog povećanog interesa, otvorit ćemo i dodatni ulaz na sredini zapadne tribine. Ovaj ulaz nije prodajno mjesto nego isključivo dodatna mogućnost ulaska za sve one koji posjeduju ulaznicu kako bi rasteretili potencijalne gužve.

VIP gosti na stadion ulaze isključivo na glavni ulaz klupskih prostorija HNK Šibenik.

Također, na postojećem Ticket pointu zapadne tribine bit će postavljene dodatne blagajne zbog boljeg protokola- poručili su iz HNK Šibenik.

 

14. rujan 2024 13:43