StoryEditorOCM
NogometŠTO BI BILO...

Najbolji igrač Zrinskog na polusezoni je trebao potpisati za Šibenik! Dogan: ‘Ispostavilo se kao dobar potez...‘

Piše T. V.
17. svibnja 2024. - 19:39

Dominik Dogan napadač lidera Prve NL postigao je ove sezone 21 gol, Transfermarkt ga cijeni milijun eura, no on je fokusiran na preostala tri kola, a posljednje im u Gradski vrt donosi Šibenik i vjeruje da će biti pun stadion.

U razgovoru za Germanijak Dogan je prokomentirao Šibenik, ali i informaciju kako je na polusezonu trebao završiti u redovima “Narančastih”.

- Šibenik je odlična momčad, iako u odnosu na nas imaju različiti stil nogometa. Neki više podržavaju njih, neki nas. Oba stila donose bodove. Vidjet čemu u tom trećem srazu ove sezone tko će odnijeti bodove. Jednom su oni dobili, jednom mi, a sastajemo se još jednom na domaćem terenu – kazao je Dogan te potom i prokomentirao njegov odlazak u najvećeg rivala koji se trebao realizirati na polusezoni.

- Na polusezoni sam imao ponudu Klagenfurta, jer njihov gazda drži oba kluba, pa sam trebao potpisati za Austriju i ići na posudbu u Šibenik. Međutim, naravno, sjeo sam sa svojom upravom te smo normalno odlučili da ostajem u Zrinskom jer želimo do kraja izgurati ovo. Na kraju se to ispostavilo kao dobar potez što sam ostao – zaključio je topnik Zrinskog.

18. rujan 2024 07:19