StoryEditorOCM
NogometOstali pod šubićevcem

Nevrijeme stvorilo probleme i nogometašima: Odgođena utakmica BSK- Šibenik, poznat novi termin

Piše Krešimir Gulin
27. veljače 2023. - 12:29

Vremenske neprilike, odnosno činjenica što je Dalmacija prometno odsječena od ostatka Hrvatske, uvelike su poremetile planove nogometaša Šibenika.

Naime, odgođena je utakmica četvrtfinala Kupa Hrvatske koju su Narančasti trebali igrati u utorak u Bijelom Brdu protiv drugoligaša BSK-a.

Novi termin je srijeda u 12,30 sati. Jasno, uz uvjet da se vrijeme smiri tijekom utorka. Jer, Šibenčane čeka dalek put do istoka Hrvatske sve i da su ceste u najboljem stanju.

- Moramo provesti u autobusu najmanje sedam i po, osam sati. Planirali smo stajati svaka dva sata kako bismo odmorili igrače. Znam da to nije jednostavno, ali nije ni drugima lako. Evo, radnici moraju rano ustajati i raditi od 8 do 17 sati. Mi ćemo sjediti u autobusu, idemo u lijepi hotel, dobro ćemo jesti... Ne treba tražiti alibije. Želimo doći što dalje u Kupu, odnosno proći BSK u četvrtfinalu- kazao je Damir Čanadi, trener Šibenika.

Promjena termina odigravanja utakmice Kupa nagnala je Šibenčane da nakon susreta u Slavoniji ostanu na kontinentu i ne vraćaju se u Dalmaciju, a sve kako bi izgbjegli još jedno daleko putovanje.

Naime, Narančaste već u subotu čeka važno prvenstveno gostovanje u Varaždinu:

- Sreća u nesreći je da ćemo 3-4 dana biti na okupu i odraditi nekoliko kvalitetnih treninga, ako nam vremenske prilike to dozvole- zaključio je Čanadi.

03. svibanj 2024 03:45