StoryEditorOCM
NogometNogomet

Pojačanje na Šubićevcu: Vice Kendeš novi je igrač Šibenika

17. rujna 2018. - 15:11

Ono što smo najavljivali prošlog tjedna, u ponedjeljak je dobilo i službenu potvrdu. Naime, krilni napadač Vice Kendeš (24) je posato novi igrač HNK Šibenika.

Tako je drugoligaš sa Šubićevca dobio veliko pojačanje izvan službenog prijelaznog roka. Ili, Šibenčani su iskoristili mogućnost po kojoj se u svakom trenutku mogu registrirati slobodni igrači.

Naime, Kendeš je na Šubićevac stigao iz albanskog prvoligaša Lacija s čistim papirima. Kendeš već neko vrijeme trenira s nogometašima Šibenika, no tek jučer je ishodio svu potrebnu dokumentaciju da bude registriran.

Taj postupak je još u tijeku, ali se očekuje da bude okončan tijekom ovog tjedna, što znači da će trener Šibenika Borimir Perković moći računati na Vicu Kendeša u idućoj prvenstvenoj utakmici sa Solinom, koja je na rasporedu na Šubićevcu u petak u 18 sati.

Podsjetimo, Kendeš je krilni napadač koji je može gotovo jednako dobro igrati na desnom i lijevom boku. Upravo su te krilne pozicije bile one na kojima su Šibenčani dosta "kuburili" u prva četiri drugoligaška kola. Inače, Kendeš je sa Šubićevca otišao u ljeto 2014. godine. U međuvremenu je nastupao za Hrvatski dragovoljac, Slaven Belupo, litavski Atlantas i albanski Laci.

02. srpanj 2024 04:03