StoryEditorOCM
Nogometriječ aktera

Računica: Definitivno odlazim iz Šibenika na kraju sezone; Ademi: Drago mi je da najdražu titulu slavim u rodnom gradu!

Piše Krešimir Gulin
15. svibnja 2022. - 21:47

Trener Šibenika Dean Računica potvrdio je kako će mu iduća utakmica Šibenika s Lokomotivom biti posljednja na klupi Narančastih.

- Ostat ću dostojanstven do kraja u ovom kompletnom ludilu i na ovoj utakmici i čestitati Dinamu na tituli prvaka. Momci su dali sve od sebe, dobro smo parirali prvo poluvrijeme, ali smo primili gol kad je bilo najmanje potrebno. Tko zna kako bi se odvijala utakmica da je Grezda zabio onaj zicer. Nakon gola Bočkaja utakmica je bila praktički gotova.

Što se mene osobno tiče, odradit ću još utakmicu s Lokomotivom i nakon toga više neću biti trener Šibenika. To je moja definitivna odluka i iza toga stojim - kazao je Računica.

S druge strane, kapetan Dinama Arijan Ademi blistao je od sreće nakon što je njegov klub obranio još jedan naslov prvaka Hrvatske.

- Drago mi je što se ovako poklopilo, da najdražu titulu proslavim u svom rodnom Šibeniku. Nogometaši Šibenika bili su čvrsti, branili su se dobro i imali zaista jednu dobru prigodu iz kontranapada. Međutim, dominirali smo cijelu utakmicu i zasluženo slavili. Ipak, mogli smo i uvjerljivije pobijediti. Smatram kako je ovo prvenstvo bilo odlično za sve gledatelje. Moram kazati da nas je Hajduk gurao naprijed svojim dobrim igrama u zadnje vrijeme. Sve je puno lakše uz navijače koji su nas bodrili. Čeka nas još utakmica s Hajdukom u Maksimiru. Ove sezone još nismo pobijedili Hajduk, vjerujemo da ćemo to uspjeti u zadnjem kolu i proslaviti titulu na pravi način.

19. travanj 2024 09:34