StoryEditorOCM
NogometPuni plijen

Rezultat i transfer koji je mnoge šokirao: Šibenik odnio tri boda i jednog od najvećih Osijekovih talenata

Piše Gradimir Đukarić/SN
5. kolovoza 2024. - 15:14

Šibenčani su Opus Arenu napustili punih ruku. Nisu tri boda jedino s čime su otišli iz Osijeka, sa sobom su poveli i Marina Prekodravca (19). Mladi veznjak oprostio se uoči utakmice od dojučerašnjih suigrača i, kako smo već najavili, krenuo put Krešimirova grada gdje će potpisati ugovor za momčad sa Šubićevca.

"Marin Prekodravac više nije igrač NK Osijek. Marine, hvala ti na svemu i sretno u nastavku karijere", oglasili su se iz kluba na društvenim mrežama.

Šibenčani sa 2-1 slavili na Opus Areni: Pao je Osijek!

Osijek neće biti odmah obeštećen nego će sa Šibenikom po pola dijeliti iznos njegovog idućeg transfera. Status 19-godišnjeg veznjaka bitno se promijenio na gore u odnosu na prošlu sezonu u kojoj je debitirao za Bijelo-plave. Nakon što je lani odigrao 21 utakmicu (od čega ih je u 12 bio starter) ove sezone nije bio u nikakvim planovima što je bilo jasno još za vrijeme priprema. Ništa se nije promijenilo u njegovom statusu ni s početkom sezone, od tri utakmice koliko su ih Bijelo-plavi odigrali ove sezone u njih dvije se uopće niti nije našao u zapisniku.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

 

18. rujan 2024 20:35