StoryEditorOCM
Nogometnije za svaki džep

Šibenik objavio cijene karata za prvoligaške utakmice: jedna godišnja pretplata dosegla ‘papreni‘ iznos

Piše K. G.
20. lipnja 2024. - 10:06

Iz prvoligaša sa Šubićevca objavili su informaciju kako je danas započela prodaja sezonskih pretplata za domaće utakmice HNK Šibenik u sezoni 2024./25.

- Obavještavamo navijače i prijatelje kluba o cijenama ulaznica za nadolazeće utakmice SuperSport Hrvatske nogometne lige. Kako bi naši vjerni navijači imali što bolji doživljaj i pristup utakmicama HNK Šibenika, cijene ulaznica su prilagođene i dostupne u pretprodaji i na dan utakmice- kazao je Marko Nenadić, glasnogovornik Šibenika.

Za zapadnu tribinu cijena tzv. obične karte bit će 10 EUR na dan utakmice, a osam EUR u pretprodaji.

Karta za utakmice protiv Hajduka, Rijeke, Osijeka i Dinama bit će osjetno skuplje. Za hrvatsku ‘veliku četvorku‘ trebat će izdvojiti 15 EUR na dan utakmice, a 13 EUR u pretprodaji

Za istočnu tribinu ‘obične‘ karte prodavat će se po cijeni od  osam EUR na dan utakmice te šest EUR u pretprodaji. Ulaznica za utakmice protiv Hajduka, Rijeke, Osijeka i Dinama koštat će 13 EUR na dan utakmice, a 11 EUR u pretprodaji.

Što se tiče godišnjih ulaznica, redovna godišnja ulaznica košta 130 EUR, a VIP godišnja ulaznica 900 EUR.

U ponudi je i dnevna VIP ulaznica koja košta 75 EUR

- Pozivamo sve ljubitelje nogometa i vjerne navijače da osiguraju svoje mjesto na tribinama i podrže HNK Šibenik u borbi za vrh tablice. Ulaznice su dostupne za kupnju online putem Adriaticketa.

Napominjemo da cijene ulaznica vrijede samo za utakmice SSHNL, dok će se prodaja za utakmice Hrvatskog nogometnog kupa obavljati zasebno- zaključio je glasnogovornik novog hrvatskog prvoligaša.

22. lipanj 2024 10:07