StoryEditorOCM
Nogometvažni detalji

Šibeniku pravdu dijeli sudac s kojim imaju dobra iskustva, ali pažnju privlači ime jedne druge službene osobe

Piše K. G.
23. svibnja 2024. - 11:52

Luda utrka za plasman u prvu ligu između Zrinskog i Šibenika ušla je u samu završnicu. Do cilja su preostale samo dvije etape.

Budući da je borba silno izjednačena i napeta, kako se bliži finale tako se brine o svakom detalju. Na žalost, odgovor na pitanje tko vam sudi i ne spada u detalje. Posebno nakon zadnja dva gola kada je Zrinski protiv Jaruna dobio silan poguranac u vidu priznatog gola iz debelog zaleđa, dok je s druge strane Šibenik zakinut za klasični kazneni udarac kontra Vukovara.

U subotu, 25. svibnja u 14,50 sati Šibenik na Šubićevcu dočekuje Dubravu u pretposljednjem kolu. S nestrpljenjem se očekivalo delegiranje službenih osoba.

Odgovorni su na Šubićevac poslali Patrika Pavlešića iz Duge Rese da dijeli pravdu. Narančasti s Pavlešićem imaju dobra iskustva. U sve tri utakmice koje im je sudio ove sezone izašli su kao pobjednici.

Međutim, intrigira ime jedne druge službene osobe. Kontrolor Pavlešiću bit će Vlado Svilokos, dopredsjednik Sudačke organizacije.

Dakle, Pavlešić će biti pod posebnom paskom. Što i ne čudi, pošto se u nogometnim krugovima često šuška kako je Svilokos u prisnim odnosima s Ivanom Komakom, prvim čovjekom Zrinskog.

image

 Vlado Svilokos

Ante Čizmić/Cropix
14. lipanj 2024 12:42