StoryEditorOCM
Nogometčelnici se rasuli po svijetu

U paketu sa sportskim direktorom Brkljačom stižu jedan igrač i jedan trener? Osmanković napustio Šubićevac

Piše Davor Trutin/SN
14. lipnja 2024. - 11:18

Među tisućama hrvatskih navijača koji će u subotu u Berlinu bodriti Vatrene u prvom susretu na Euru protiv Španjolaca bit će i čelni ljudi HNK Šibenik.

Uostalom, vlasnik kluba sa Šubićevca Željko Karajica i njegova kompanija SEH Sport&Entertainment Holding uz Šibenik i Austriju Klagenfurt vlasnik je i Viktorije Berlin 1889, koja se prošle sezone natjecala u Regionalnoj ligi sjever i zauzela treće mjesto.

Kada već spominjemo Karajicu, recimo kako je prvi čovjek Šibenčana nedavno poslao internu zahvalu navijačima, sponzorima, partnerima, Gradu Šibeniku, prijateljima kluba na ogromnoj podršci tijekom uzbudljive sezone u kojoj je Šibenik ekspresno vratio prvoligaški status.

Iako su čelnici kluba ovih dana razasuti svugdje od Beča, Muenchena do Berlina iz kluba raznim kanalima procuri i poneka informacija. Tako se još čeka i službena potvrda o dolasku Marija Brkljače na funkciju sportskog direktora, s kojim bi u paketu trebali doći jedan prošlogodišnji igrač Gorice (navodno Filip Mrzljak kojemu je istekao ugovor s Turopoljcima) ali i jedan trener, koji bi po istim izvorima, bio zadužen za rad u Školi nogometa.

U eteru se provlači i mnogo imena koja figuriraju kao potencijalna pojačanja Narančastih za novu sezonu, ali ono što je sigurno da se polako puni i rubrika odlzaka, doduše sporo. Nakon isteka posudbe odličnom Ivanu Cvijanoviću, novopečeni U21 reprezentativac Hrvatske se stavio na raspolaganje novom treneru Osijeka Coppitelliju. Također, posudba je istekla i makedonskom napadaču Davidu Toshevskom iz Austrije Klagenfurt.

Stoper Kemal Osmanković napustio je Šubićevac, a njegova nov

destinacija je navodno BiH. Osim toga, napadač Ivan Božić navodno ima zanimljivu ponudu mostarskog Zrinjskog...

21. lipanj 2024 04:55