StoryEditorOCM
Nogometproblem s kockanjem

Veliko priznanje domaćeg nogometaša: ‘Igrao sam u HNL-u i kladio se na svoje utakmice‘

Piše Šibenski.hr
26. listopada 2023. - 19:04

Jučer je u Ligi prvaka igrao Newcastle, ali bez Sandra Tonalija, skupog pridošlice iz Milana. Talijan je, piše Index, kažnjen s deset mjeseci suspenzije zbog umiješanosti u aferu povezanu s kockanjem i klađenjem, a istražuje se i brojne druge igrače. Ilegalne kladionice, veliki dugovi, fizičke prijetnje, dugogodišnje suspenzije iz nogometa, to je sada njihova stvarnost. HRT je istražio kakva je situacija u Hrvatskoj kad je o tome riječ.

Kako sve počinje, pristao im je objasniti jedan domaći nogometaš koji je dugi niz godina igrao u HNL-u. Zamolio je da ostane anoniman. "Društvo je takvo da smo svi zajedno, kavice, i to tako krene. Prije, poslije treninga, utakmice, pred utakmicu. Neki adrenalin to stvara, mi smo se tome veselili kao da nam je zadnji dan", rekao je nogometaš za HRT pa dodao:

"Poslije izlazaka nama je bilo kao dobar dan da većina ekipe ide u kasino. Kladili smo se na naše utakmice, na utakmice drugih klubova u ligi, na sve. Kako su krenule ozljede, shvatio sam da sam psihički nestabilan i u tome, znači kroz kocku sam tražio utjehu, koja me kao vukla iz toga van, a zapravo me sve više tjerala na dno. Zadnjih godina je to bilo nenormalno, veliki gubici."

 

27. travanj 2024 14:17