StoryEditorOCM
OstaloZASLUŽENO

Sjajna Julija Karadakić, viceprvakinja Europe u parakarateu na prijemu kod Župana: ‘Ponosni smo na vas i vaša postignuća!‘

Piše T. V.
21. svibnja 2024. - 16:04

Danas je u prostorijama Šibensko-kninske županije, župan dr. sc. Marko Jelić sa suradnicima primio parakaratisticu i viceprvakinju Europe, Juliju Karadakić koja je ovaj mjesec osvojila srebro na Europskom seniorskom prvenstvu u karateu i parakarateu u Zadru, te time ispisala povijest parasporta u Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji.

Julija trenira karate od 2019. godine, u Karakte klubu OSI Krka u Šibeniku, u čemu joj je velika podrška trener Luka Čupić:

- Ovo je naše prvo veliko natjecanje zbog čega smo se osjećali pomalo kao outsideri, no postigli smo sjajan rezultat i pokazali što možemo - kazao je trener Čupić i dodao da bavljenje parasportom nije nimalo lagan zadatak i zahtjeva dosta vremena i novaca.

- U Županiji smo otvoreni za sve vaše sugestije, slobodno nam se obratite i rado ćemo vam izaći u susret i olakšati vam neke od izazova s kojima se svakodnevno suočavate - kazao je župan i istaknuo ponos zbog fantastičnog rezultata naše viceprvakinje:

- Ponosni smo na vas i vaša postignuća! Hvala vam u ime Županije! Za vas prepreka nema. Prepreke su samo u našim glavama. Stoga, treba biti uporan, slijediti svoje snove i mijenjati svijet nabolje – zaključio je župan i čestitao Juliji na ovom velikom uspjehu.

16. lipanj 2024 23:47