StoryEditorOCM
OstaloPrimorje ‘crna mačka‘

Solaris se ugasio u završnici utakmice, Riječani nose gol prednosti na revanš

Piše Krešimir Gulin
17. travnja 2021. - 21:00

Riječani su 'crna mačka' Šibenčanima ove sezone. Ili, Solaris ni u četvrtom pokušaju nije uspio savladati Primorje. Dapače, momčad trenera Igora Hiniča slavila je u Crnici u prvoj utakmici četvrtfinala domaćeg prvenstva i nosi jedan gol prednosti na uzvrat na Kantridi. Međutim, u sve četiri ovosezonske utakmice ovih takmaca pokazalo se kako je riječ o vrlo ravnopravnim suparnicima. Dakle, premda Primorje ima gol viška i prednost domaćeg bazena, u revanšu je sve moguće i otvoreno je pitanje tko će iz ovog para u polufinale na megdan Jugu.

Solaris je mogao i do kudikamo boljeg rezultata da nisu posustali u završnici utakmice. Naime, Sunčani su poveli 9:8 golom Koprčine u prvom napadu u četvrtoj četvrtini i potom se 'ugasili'.

Solaris- Primorje 9:10 (2:2, 3:4, 3:2, 1:2)

ŠIBENIK- Bazen u Crnici. Bez gledatelja. Suci: Nenad Periš i Robert Tiozzo.

Solaris: M. Šparada 8 obrana), Malenica, Goreta, Štrkalj (1), Kovalenko, Herceg (1), Kreković (2), Pelicarić (2), Penava, Bulat, Koprčina (3), Stahor, Jukić, T. Šparada.

Primorje: F. Čubranić (15 obrana), Jovančević, Burbiran (), N. Čubranić, Brubnjak (2), Blažić (1), Vrbnjak, Rakovac (1), Augusti (2), Jurišić, Babić (1), Paparić (2), M. I. Čubranić, Car.

Igrač više:

Solaris 1/9; Primorje 3/5.

Peterci:

Solaris -; Primorje 1/1.

23. travanj 2024 22:00