StoryEditorOCM
OstaloAK ‘Mihovilu‘ zlatna plaketa

Stigla još jedna potvrda da je Skradin ‘majka svih brda‘: Šibenčani treći put za redom najbolji

Piše Josip Ćaleta Car
9. ožujka 2023. - 08:29

Svi mi koji volimo auto moto sport već odavno znamo što je Skradin na karti brdskih auto utrka. Od ‘Nagrade grada Skradina‘ do ‘Bongo kupa‘ AK Mihovil redovito kupi pohvale svih sudionika diljem Europe. Najbolji dokaz leži u činjenici da se europski brdski velikani redovito vraćaju u Skradin.

Prepoznali su to i u Hrvatskom auto i karting savezu, gdje su i ove godine najboljim organizatorom brdsko brzinskih natjecanja proglasili upravo članove AK Mihovil iz Šibenika. Kako je to bilo treći puta uzastopno Šibenčanima je pripala i zlatna plaketa za to što su tri godine uzastopno najbolji.

- Izuzetno smo počašćeni što u HAKS-u prepoznaju uloženi trud naših članova, koji na čelu s Vlatkom Mikulandrom svake godine s posebnim entuzijazmom pristupaju ovim utrkama. Skradinska utrka vezana je uz ljepoticu Krku i zato je posebna, no ništa to ne bi vrijedilo bez svih tih ljudi, tako da je ovo uspjeh svih onih koji danima rade na pripremi staze i same utrke, još jednom zahvaljujem svima, razdragano je nakon primanja plaketa rekao Robert Podrug, predsjednik AK Mihovil.

Ova nagrada samo je poticaj Mihovilcima da već ove godine potvrde da su najbolji u organizaciji, jer ih čeka nova prvenstvena utrka i Bongo kup sa svim tim automobilskim monstrumima na Tovariji.

18. travanj 2024 04:17