StoryEditorOCM
Ostalovečeras fešta u kninu

Zlatna Matea Jelić stigla iz Tokija u Zagreb: progovorila o odvratnim porukama koje je dobivala te susretu s Novakom Đokovićem

Piše Šibenski.hr
30. srpnja 2021. - 10:14

Osvajačica zlatne olimpijske medaljeza Hrvatsku u taekwondou,  Matea Jelić vratila se iz Tokija. Doček joj je priređen u zagrebačkoj zračnoj luci, odakle se uputila za Knin gdje je večeras u 19 sati očejuje nova proslava.

Evo prvih reakcija zlatne Matee:

- Želim se zahvaliti svima koji ste nas gledali tako daleko, osjetili smo vašu potporu. Drago mi je da nisam odustala od borbe u finalu i na kraju se isplatilo. Ne mogu reći da sam spavala još kako treba, više sam razmišljala što još treba popraviti jer nisam baš slušala trenera u finalu. Mislim da ću se brzo vratiti u dvoranu. - rekla je naša zlatna djevojka iz Knina.

U četvrtak je objavila nekoliko groznih poruka koje su je dočekale na Instagramu:

- Ja sam rođena Hrvatica i uvijek ću biti do smrti, time se ponosim. Putujem svijetom i ne dijelim ljude, samo na dobre i loše. Ovi su loši ljudi koji su mi slali prijeteće poruke, ali ne obazirem se na njih, samo na ljubav koji mi drugi daju - rekla je.

Upoznala je i najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića.

- On je bio zajedno sa Sinkovićima i kad sam osvojila zlato, zvali su me da dođem. Đoković je tako skromna osoba, kao i braća Sinković. Zahvalna sam što sam ih upoznala, pravi su šampioni. Svi smo u Selu postali obiteljski povezani, a tek smo se upoznali. Nevjerojatno - kazala je Matea.

19. travanj 2024 19:03