StoryEditorOCM
Glazbadobre vijesti za thompsona

Mate Bulić otkrio zdravstveno stanje sina pjevača iz Čavoglava: ‘Moj kum Ante imao je operaciju koja je uspjela‘

Piše šibenski.hr
10. lipnja 2024. - 20:05

Marko Perković Thompson 2022. godine na neko se vrijeme povukao iz javnosti i otkazao sve nastupe kako bi bio uz bolesnog sina Antu Mihaela.

Thompson će nakon duže pauze nastupiti s Matom Bulićem i Draženom Zečićem na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza.

Mate Bulić za emisiju IN Magazin otkrio je kakvo je trenutno stanje Thompsonova sina kojem je i kum.

image

Mate Bulić

Danijel Galic/

- Čujemo se svaki dan, ja moram reći da je moj kum Ante imao operaciju koja je jako uspjela i to me raduje. Tako da je sve to napravilo neku mirniju atmosferu i na njegovoj strani i nama koji ga okružujemo - rekao je Bulić.

Navodno je upravo Ante Mihael taj koji je oca nagovorio da se vrati na pozornicu.

- Nekoliko mjeseci sin ga je nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se Thompson, na nagovor sina Ante Mihaela, odazvao da bude gost s nekoliko pjesama u Imotskom - rekli su iz Thompsonova tima nedavno za 24 sata.

image

Marko Perković Thompson

Niksa Stipanicev/Cropix

Sin poznatog pjevača završio je u bolnici početkom srpnja 2022., a na službenom Facebook profilu Marka Perkovića Thompsona bio je objavljen poziv na molitvu za njegovo ozdravljenje.

Uz Antu Mihaela, Thompson i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

20. lipanj 2024 17:09