StoryEditorOCM
Glazbaglazbeni spektakl

Rekordan interes za koncert Nine Badrić i Tonya Cetinskog na Šubićevcu! U prodaju pušteno još ulaznica

Piše Šibenski.hr
3. srpnja 2024. - 17:35

Veliko glazbeno događanje u Šibeniku, open air spektakl na stadionu Šubićevac, već sada je oborio rekorde s preko 2 tisuće prodanih ulaznica! Koncert Tonyja Cetinskog i Nine Badrić, koji se održava u subotu, 6. srpnja, očito je privukao pažnju mnogih fanova.

Zbog izuzetno velikog interesa, organizatori su odlučili pustiti dodatne VIP Gold ulaznice u prodaju kako bi što više fanova moglo uživati u ovom nezaboravnom događaju.

Standardne ulaznice dostupne su po cijeni od 25 EUR, dok VIP ulaznice dolaze u tri kategorije: VIP Silver: 35 EUR, VIP Gold: 45 EUR te VIP Platinum: 200 EUR, koje uključuju all-inclusive užitak s neograničenom hranom i pićem i backstage pristupom.

image

Tony Cetinski

Biljana Blivajs/Cropix

Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Eventima te od četvrtka, 4. srpnja i na Stadionu Šubićevac, na zapadnoj tribini, od 8 do 16 sati te u subotu do početka koncerta.

- Ne propustite priliku prisustvovati ovom spektaklu pod zvijezdama, u moćnom ambijentu stadiona Šubićevac, gdje će nastupiti dva najjača hrvatska pop vokala uz vrhunsku produkciju- poručuju organizatori.

Koncert počinje u 21 sat, a zapadni i istočni ulazi otvaraju se u 19:30 sati.

03. srpanj 2024 17:35