StoryEditorOCM
LifestyleHolivudski posjet

Američki glumac Jesse Eisenberg oduševljen Šibenikom: ‘Grad vam je prekrasan, uživamo ovdje‘

Piše Toni Veljača
30. lipnja 2023. - 10:53

- Oprosti, možeš li mi pokazati put do vašeg glavnog trga – pita nas muškarac sa crvenom šiltericom, naočalama i američkim naglaskom, a sve dok mu djeca trčkaraju po trgu ispred zgrade Županije.

- Naravno, odgovaram mu. Tek nakon desetak sekundi shvaćam s kim razgovaram - pa ovo je Jesse Eisenberg!

Slavni holivudski glumac kojeg smo u Šibeniku zatekli s djecom i suprugom Annom Strout tako se pridružio brojnim kolegama iz svijeta slavnih koji su u posljednje vrijeme posjetili Krešimirov grad: Brad Pitt, Bill Gates, Denzel Washington, Michael Jordan, Magic Johnson…

- Grad vam je prekrasan, uživamo ovdje – kratko nam je kazao Eisenberg, kojem, iako vidno u žurbi, nije bio problem odvojiti koju minutu za fotografiranje.

Koliko će se zadržati u Šibeniku i radi li možda u Dalmaciji na nekom projektu, od glumca koji je pozornost publike privukao ulogama u ‘blockbusterima‘: ‘Društvena mreža‘, ‘Majstori iluzije‘, ‘Batman vs. Superman‘ i ‘Justice League‘ nismo uspjeli doznati.

Kako god, lijepo je vidjeti da je i ove turističke sezone, Šibenik, od strane poznatih faca, označen kao destinacija koju se u Hrvatskoj mora posjetiti.

03. svibanj 2024 07:03