StoryEditorOCM
LifestyleNOĆ STRAHA

Ćaćine Dubravice: Tatjana Jurić podijelila prizore vatre koja je došla nadomak očeve rodne kuće! ‘Dim pokazuje...‘

Piše MOZAIK SD
31. srpnja 2024. - 19:13

Voditeljica Tatjana Jurić pokazala je sinoć na Instagramu koliko je vatra došla blizu rodne kuće njezinoga tate u Dubravicama.

"Naša kuća danas tijekom dana. Nije bilo ugroze za nas, ovo je gusti dim iz obližnjih sela, koji pokazuje koliko je situacija teška", napisala je lijepa voditeljica i iskoristila priliku da zahvali vatrogascima.

image

Rodna kuća Tatjaninog oca

Instagram

Objavila je i video požara iz jednog obližnjeg mjesta.

image

Buktinja iznad Skradina

Instagram

"Tatine Dubravice", napisala je Tatjana pored videa, koji svjedoči užas koji su sinoć, noćas, a i danas prolazili stanovnici toga kraja.

Voditeljica provodi godišnji odmor u Dalmaciji, prošlog tjedna je obznanila kako ljubi jednog ekonomista i komunikacijskog stručnjaka, ali druge detalje nije otkrila.

image

Tatjana i otac Ivan: Zbog Krke i miješanja riječne i morske vode, nijedno drugo mjesto ne miriši tako lijepo kao Skradin...

Privatni album

"Odmor ide odmah početkom kolovoza, u obiteljskoj kući okuplja se cijela familija, na mamin rođendan 5. 8., postala je to već tradicija", ispričala je Tatjana prije par godina za Gloriju.

Jurići su prije nekog vremena kupili kuću koja se naslanja na rodnu kuću Tatjaninog tate.

"U znak sjećanja na pokojnu mamu, zovemo je Mamina kuća. Pa sad imamo i Ćaćinu i Maminu kuću. Jednu do druge", ispričala je tada voditeljica.

"Kao mala, kupala sam se sa svojima odmah ispod Skradinskog mosta i to mjesto me dan danas oduševljava. Priroda, pogled, miris Skradina... Zbog Krke i miješanja riječne i morske vode, nijedno drugo mjesto ne miriši tako lijepo kao Skradin. Ovdje ćete u toj tzv. “boćatoj vodi” sresti i jegulje, izgledaju kao zmije i mnogi se znaju preplašiti, ali nema mjesta strahu, to su samo naše pitome skradinske jegulje..." - naglasila je Tatjana koja je silno vezana uz svoga voljenog oca i njegov Skradin i Dubravice.

15. rujan 2024 16:01