StoryEditorOCM
Lifestylešef kuhinje

Šibenčanin Mauro Renje nakon završenog kulinarskog showa zaposlio se na Kornatima: ‘Kuham se kao jastog u teći‘

Piše Šibenski.hr
26. lipnja 2024. - 15:18

Mauro Renje bio je polufinalist kulinarskog showa ‘Hell‘s Kitchen Hrvatska‘, a sada je za RTL.hr otkrio gdje radi i koji su mu daljnji planovi. 

Kako je otkrio za RTL.hr, nakon završetka kulinarskog showa, otišao je raditi sezonu na Kornate u konobi Levrnaka. "Tamo sam šef kuhinje i odlično mi je. S obzirom na to da sam na moru i da se radi s morskim plodovima - ne može biti bolje. Ipak sam ja Dalmatinac", rekao je i dodao kako puno radi, a na plažu gotovo da i ne stigne. 

"Smjene su od jutra do mraka, kuham se kao jastog u teći, a okupati se u moru ne stignem... Možda sam jedenom bio na noćnom kupanju - to je to. Najgore je kada ti je more na prst udaljenosti, a ne možeš do njega", priznao je Mauro koji tamo planira biti do kraja sezone, to jest rujna. 

"Plan je odraditi sezonu što bolje mogu, a dalje što bude. Iskreno, želio bih raditi tamo gdje je dobra ponuda, a najbitnije mi je da nisam jako udaljen od obitelji. Da su mi blizu, ili Zagreb ili Dalmacija. No, da se pita moju ženu – Dalmacija. Ona bi se vratila na more, a ženska riječ je zadnja!", rekao je Mauro. Trenutno njegova žena i kćer nisu s njim, no posjetit će ga na tjedan dana u srpnju i tjedan dana u kolovozu. 

"Gazda organizira smještaj i sve za obitelj tako da je to super", komentirao je Mauro. Također, otkrio je kako se skoro sa svim kandidatima čuje, no najviše s Anelom, Tomislavom i Lucijom, a na jesen se planiraju i vidjeti. "Svi radimo po sezonama, više-manje, tako da se zasad ne planiramo vidjeti. No, na jesen sigurno. Da se podružimo u normalnim okolnostima, izvan izolacije", rekao je Mauro. 

28. lipanj 2024 15:19