StoryEditorOCM
Lifestyleavantura života

Šibenčanka Matea Galić natjecat će se u novoj sezoni showa ‘Survivor‘: ‘Mislim da još nisam svjesna što me čeka‘

Piše Šibenski.hr
28. veljače 2024. - 18:08

Šibenčanka Matea Galić jedna je od kandidatkinja koje ćemo gledati u novoj sezoni showa "Survivor". 

Matea ima 25 godina i trenutačno živi na relaciji Zagreb-Šibenik. Po zanimanju je farmaceutski tehničar, ali studira ekonomiju i radi na brodu kao hostesa. Najveći hobi su joj odlasci u teretanu, a uz to u slobodno vrijeme jako voli čitati i raditi na sebi. Kaže da su joj u životu najvažniji obitelj, zdravlje i prijatelji.

Otkrila nam je kako svojim ključnim uspjehom u životu definitivno  smatra vlastito odrastanje i na to je najponosnija, budući da je odrasla sama s majkom, a također je jako ponosna na svoje sportske uspjehe jer se dugo bavila plivanjem i vaterpolom i bila je naša reprezentativka.

Pred njom je sada novi izazov, show "Survivor" koji je dosad imala prilike pratiti samo na malim ekranima.

"Osjećaji su mi pomiješani, definitivno sam jako uzbuđena i znatiželjna, budući da idem u nepoznatu avanturu. Mislim da još nisam svjesna što me čeka, ali se nadam da spremna na sve što mi ovaj izazov nosi. Očekujem iskustvo koje će mi promijeniti život i avanturu koja će mi ostaviti neizbrisiv pečat", rekla nam je Matea.

Na prijavu za sudjelovanje motivirali su je njezini najbliži.

"Motivirao me mlađi brat i najbliži prijatelji koji su uvijek komentirali da sam definitivno netko tko bi mogao testirati svoje granici u ovoj igri, međutim kad sam se prijavila nisam rekla nikome iz okoline, sve do samog saznanja da idem", priznala je Matea.

Cijeli intervju pročitajte ovdje.

23. svibanj 2024 12:38