StoryEditorOCM
ZanimljivostiVELIKI HUMANITARNI ROTARY MOTO SHOW NA ŠIBENSKOJ RIVI

Dođite svi i budite donator – sva prikupljena sredstva idu za opremanje Doma za beskućnike šibenskog Caritasa

2. lipnja 2017. - 11:48

'Humanity on the road' naziv je 1. Rotary Moto Rally Plus-a, humanitarne akcije koja od 1. do 4. lipnja spaja cijelu Lijepu našu, od zagorskih brega pa do plavog Jadrana – od Varaždina, preko Zagreba i Karlovca, pa sve do zadra, Šibenika, Kaštela i Splita. Motoristi i rotarijanci iz tih gradova udružili su se i odlućili činiti dobro prikupljajući donacije – u obliku novca, hrane i higijenskih potrepština – za potrebite po svim postajama Rotary Moto Rally Plus.

Jedan od gradova u kojem će biti organizirano javno prikupljanje donacija uz prigodni zabavni program, hranu i piće, bit će i Šibenik. Okupljanje svih motorista sudionika akcije, moto klubova iz Špibenika, uključujući i pozvane građane bit će na šibenskom mostu, u subotu, od 11 do 11,30 sati. Nakon toga se kreće zajedničkom vožnjom od šibenskog mosta, preko Njivica, ulice Bribirskih knezova, Poljane, ulice Stjepana Radića, Vukovarske ulice i tunela, sve do šibenske rive u 11,45 sati. Nakon pozdravne riječi šibenskog gradonačelnika i predsjednika Rotary klubova Šibenik i Split novi, podne je rezervirano za fotografiranje milenijske fotografije svih sudionika od strane Šime Strikomana.

Svi će moći posjetitelji moći uživati u glazbi s broda vezanog uz rivu gdje su parkirani motori. Na istom će se mjestu vršiti i podjela prigodnih majica donatorima sudionicima i prikupljanje ostalih donacija. Prikupljena sredstva idu za opremanje doma za beskućnike šibenskog Caritasa. Za ručak je najavljen rižoto od plodova mora. Vrijeme od 13 do 15 sati predviđeno je za posjet Gradskom muzeju Šibenik i organizirano razgledavanje stare gradske jezgre, a u 15 sati predviđen je polazak motorista na put prema Kaštelima i nastavak Rallya.

03. srpanj 2024 16:23