StoryEditorOCM
Zanimljivostijoško lokas

Poznati Raslinjanin u društvu posebne žene u svom životu došao na proslavu rođendana podcasta kolegice Ane Radišić

Piše Šibenski.hr
23. lipnja 2024. - 07:30

Ana Radišić je obilježila četvrti rođendan svog podcasta. Na eventu "Putem oblaka s Anom Radišić powered by A1“ Ana je s ljudima koji je inspiriraju i koji su sukreatori njezine umjetnosti slavila put na koji je krenula prije četiri godine točno na prvi dan ljeta, iz iznajmljenog stana koji je bio prvi dom podcasta. Od tada do danas, Ana je probila sve zamišljene „stropove“ i otišla u oblake koji se šire sa svakim njezinom gostom, a njih je dosad bilo više od 150.

image

Noa i Joško Lokas

Bojan Zibar/mario Poje/

Na proslavi su bili mnogi poznati: Aleksandra Dojčinović, Ante Vrban, Mirela Holy, Tihana Harapin Zalepugin, Davor Bilman, Tomislav Petranović, Marija Jerneić, Marco Cuccurin, Damir Kedžo, Ivana Petković Čevra, Kristina Krepela, Mirna Maras Batinić, Lovro Juraga, Petra Kurtela, Nera Stipičević, Pedro Soltz, Neven Ciganović, Daria Lorenci Flatz, Mila Elegović, Miran Kurspahić, Mia Kovačić, Matija Cvek, Sementa Rajhard, Kristina Radić, Tomislav Jelinčić, Damira Gregoret, Vanda Winter, Alen Đuras, a mnogima je pažnju privukao Joško Lokas koji je došao s posebnom ženom u svom životu - kćerkom Noom (22).

image

Četvrti rođendan podcasta Ane Radišić

Goran Mehkek/Cropix

Joško Lokas iza sebe ima dva braka i troje djece. Njegov prvi brak bio je s novinarkom Ivanom Silom s kojom ima troje djece. Kasnije se oženio Natašom Janjić, no njihov brak nije dugo potrajao. Vjenčali su se na Silvestrovo 2012. godine, a u braku bili do 2014., nakon čega se Nataša iselila iz zajedničkog stana. 

image

Joško Lokas

Goran Mehkek/Cropix
23. lipanj 2024 15:30