StoryEditorOCM
Zanimljivostisnimka iz 1973.

Prepoznajete li ga? Poznati dalmatinski političar oduševio fotkom s didom, babom i rođacima: ‘Ja sam dugokosi klipan...‘

Piše vijesti sd
23. srpnja 2023. - 16:53

Kontroverzni političar iz Dalmacije, koji baš ne bira riječi kad polemizira s političkim oponenentima, pa i predstavnicima pravosuđa, i dugogodišnji načelnik Primoštena Stipe Petrina oduševio je svoju Facebook sljedbu današnjom objavom na Facebooku.

Stari roker koji vlada Primoštenom od 2005. godine objavio je fotografiju iz lipnja 1973. godine kada mu je bilo 19 godina.

- Moji dida Joso i baba Benka sa svim mojim rođacima i rodicama. Ja sam onaj dugokosi klipan. Vratio se taman sa koncerta Santane... Ono Samba Pa Ti, Black Magic Woman, Europa... - napisao je ispod fotografije u boji stare 50 godina.

Ljeto je u Primoštenu, na slici dida, baba i njih osmero unučadi, a svi ozbiljni osim dida Jose.

Dida je očito sretan i ponosan jer je "naručio profesionalnog fotografa i posebno tražio da slija bude u boji", kako je Stipe replicirao jednoj Fejs prijateljici koja se čudila kako fotografija nije u crno-bijeloj varijanti.

- To je one godine kad smo se tukli u srednjoj!? - zadirkivao ga je jedan Predrag.

- Godinu kasnije, tukli smo se 72. - odgovorio mu je Petrina.

- Ni onda ti nitko nije moga iziči na kraj. Drago mi je da pripadaš rock generaciji koja je uvijek tražila pozitivne promjene

- Lipo ti stoji duga kosa, nizali su se komentari...

image

Stipe Petrina

Tom Dubravec/Cropix
image

Stipe Petrina

Tom Dubravec/Cropix
28. travanj 2024 05:03