StoryEditorOCM
Crna kronikaU ŠIBENIKU

Nakon prometne nesreće vozač pobjegao s mjesta nesreće. Na automobilu su mu bile lažne registarske oznake

Piše Šibenski.hr
13. studenog 2023. - 10:31

U Postaji prometne policije Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 51-godišnjakom osumnjičenima za krivotvorenje isprava, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

U popodnevnim satima 8. studenog u Šibeniku dogodila se prometna nesreća dva osobna automobila s materijalnom štetom u semaforiziranom križanju, a nakon koje je vozač jednog automobila pobjegao s mjesta događaja i ostavio automobil. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 51-godišnjak, koji je upravljao osobnim automobilom u vrijeme prometne nesreće, i 26-godišnjak, na osobni automobil koji je odjavljen 2020.g. stavili nepripadajuće registarske oznake s drugog vozila kako bi ga mogli koristiti.

- Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku (krivotvorenje) kao i Optužni prijedlozi zbog prekršaja u prometu, jedan izazvao prometnu nesreću, nije osigurano vozilo i dr. - kazao je Šime Pavić, glasnogovornik šibenske policije.

17. lipanj 2024 11:08