StoryEditorOCM
Crna kronikaIspravak

‘Nikola Lovrić-Caparin nije dio nikakve kriminalne organizacije‘

Piše Šibenski.hr
6. lipnja 2024. - 14:44

„Dana 25. svibnja 2024. u tiskanom izdanju Slobodne Dalmacije objavljen je članak autora Vladimira Urukala, pod naslovom „Inspektor uvučen u vrtlog dilera i prostitutki”. Isti članak objavljen je i na internet portalu www.slobodnadalmaciia.hr pod naslovom ”Inspektor uvučen u vrtlog dilera i prostitutki: ‘Bija je nadrogiran ka Indijanac! Možeš li ga ne zatvorit? Oću ga istuć" te na internet portalu pod naslovom „Kako je šibenski inspektor uvučen u vrtlog dilera i prostitutki: ‘Bija je nadrogiran ka Indijanac! Možeš li ga ne zatvorit? Oću ga istu攑, autora Vladimira Urukala, u kojemu su objavljene netočne i neosnovane informacije o gospodinu Nikoli Lovriću-Caparinu zbog čega se traži objava ovog ispravka.

„Netočno je da je Nikola Lovrić-Caparin zajedno s još nekoliko osoba, početkom 2021. godine napao Begonju u šibenskom noćnom klubu ”lnside", "da je Nikola bio desna ruka Vukoviću kada su dilali i tukli ljude, tako da ga mogu pratiti i vidjeti gdje skrivaju drogu i prostitutke”

Naime, g. Nikola Lovrić-Caparin nije dio nikakve kriminalne organizacije, niti je jedan od „ Vukovićevih ljudi”, a niti je ikog napao u šibenskom noćnom klubu „Inside", a kako je to neosnovano objavljeno u predmetnom članku.

S poštovanjem,

Nikola Lovrić-Caparin,

zastupan po odvjetniku

Nikoli Balta  iz OD Šooš Maceljski, Mandić, Stanić & Partneri d.o.o."

 

19. lipanj 2024 09:07