StoryEditorOCM
Crna kronikauhićen za samo 15-ak minuta

Pritvoren 47- godišnji muškarac koji je opljačkao kiosk Hrvatske lutrije na Baldekinu; Uz prijetnje nožem uzeo je 150 eura

Piše Šibenski.hr
18. veljače 2023. - 16:35

U Službi kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje razbojništva, izvijestili su u subotu poslijepodne iz šibenske policije.

Podsjetimo, radi se o nemilom događaju koji se zbio u petak oko 15 sati u šibenskoj gradskoj četvrti Baldekin, kada je 47- godišnjak opljačkao kiosk Hrvatske lutrije u Ulici Stjepana Radića u blizini sportske dvorane:

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 17. veljače oko 15 sati u Šibeniku, s namjerom prisvajanja protupravne imovinske koristi, maskiran medicinskom maskom, sunčanim naočalama i kapom šiltericom, došao u poslovnicu igara na sreću te uz prijetnje nožem od zaposlenice zatražio novac kojeg mu je ona i predala u iznosu od oko 150 eura.

Odmah po zaprimanju dojave policijski službenici su izišli na teren i temeljem prikupljenih saznanja postupali te su svega 15-ak minuta od dojave policijski službenici Interventne jedinice policije uhitili 47-godišnjaka kod kojeg su pronašli kako sredstvo počinjenja kaznenog djela tako i dio otuđenog novca te sredstva kojima je bio maskiran.

Uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

24. svibanj 2024 19:39