StoryEditorOCM
Crna kronikauhićen lopov

Turistkinja iz Koreje ‘opelješena‘ na odmoru u Šibeniku, iz automobila su joj ukradene vrijedne stvari

Piše K. G.
27. svibnja 2024. - 10:40

Turistkinja iz Južne Koreje neće po lijepome pamtiti boravak u Šibeniku. Naime, 34- godišnjak iz Bosne i Hercegovine provalio je u rent a car automobil koji je koristila i ukrao joj niz vrijednih stvari koje je policija procijenila na oko 2000 eura.

Šibenska policija nakon opsežnog kriminalističkog istraživanja uhvatila je lopova i stavila ga iza rešetaka.

- U Policijskoj postaju Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine osumnjičenim za počinjenje teške krađe.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni 15. svibnja u Šibeniku, provalio u parkirani osobni automobil splitskih registarskih oznaka vlasništvo rent a cara, odakle je otuđio  iPad Pro, dva para slušalica, sunčane naočale, ruksak sa osobnim dokumentima i novac na štetu 34-godišnje državljanke Južne Koreje. Materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelom se cijeni na iznos od oko 2000 eura.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprava šibensko-kninske- izjavila je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

17. lipanj 2024 10:52