StoryEditorOCM
Crna kronikaBespravno spajanje

U Kistanjama je krađa vode omiljeni ‘sport‘: Policija otkrila 24- godišnjaka koji je šibenski ‘Vodovod‘ oštetio za 20-ak tisuća kuna

Piše šibenski.hr
3. veljače 2022. - 09:47

U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom osumnjičenim za krađu vode na štetu šbenskog 'Vodovoda i odvodnje', izvijestili su iz šibensko-kninske policije.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem, sve temeljem ranijih saznanja od oštećene tvrtke i postupanjem na terenu, radi prisvajanja nepripadajuće koristi utvrđeno je da se osumnjičenik s područja Kistanja bespravno spojio na javnu vodovodnu mrežu, koristio vodu bez registrirane potrošnje i u razdoblju od srpnja 2020. do listopada 2021.g. oštetio javnu tvrtku za 19.166 kuna.

Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

Čini se kako je krađa vode omiljeni 'sport' u Kistanjama. Naime, šibensko-kninska policija prije samo 20-ak dana izvijestila je o tri slučaja krađe vode na kistanjskom području.

Tada smo doznali kako je trojac godinama bio ilegalno priključen na šibenski vodovod i trošio nemilice. Policija je izračunala da su ukrali vode u vrijednosti od oko 270 tisuća kuna.

26. lipanj 2024 11:27