StoryEditorOCM
Crna kronikaTragedija u Vrbniku

Nije prilagodio brzinu i u nepreglednom zavoju sletio je s kolnika: 72-godišnji vozač nije bio vezan, a od sliline udara preminuo je na mjestu događaja

Piše M. L.
2. svibnja 2024. - 08:53

 

NOVO:

 

Nakon završenog očevida, šibenska policija priopćila je detalje strašne prometne nesreće u kojoj je rano jutros poginula jedna osoba. Riječ je o 72-godišnjem muškarcu, a nesreća se dogodila 6 sati u mjestu Vrbnik kod Knina na dionici državne ceste D33 koja je neko vrijeme bila i zatvorena, a promet se preusmjeravao preko Oklaja.

-Prometna nesreća dogodila se tako što 72-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, kojom prilikom nije koristio sigurnosni pojas, za vrijeme dok mu je istekla vozačka dozvola, ulaskom u nepregledni zavoj nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju kolnika, vidljivosti, preglednosti i osobinama ceste, uslijed čega gubi nadzor nad upravljačem vozila, te izlijeće vozilom izvan kolnika na travnatu površinu dva metra ispod razine ceste - priopćili su iz PU šibensko-kninske.

Od siline udara i zadobivenih ozljeda 72-godišnjak je preminuo na mjestu događaja. O navedenoj prometnoj nesreći biti će obavješteno Županijsko državno odvjetništvu u Šibeniku, zaključili su u šibenskoj pliciji.

 

RANIJE:

 

Ovaj četvrtak u Šibensko-kninskoj županiji počeo je tragično. Jedna je osoba izgubila život u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u mjestu Vrbnik kod Knina. Više inforamcija o nesreći za sada se ne može dobiti iz šibenske policije, budući da očevid još traje. 

-Danas oko 6.15 sati u mjestu Vrbnik, na dionici ceste D 33 dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo. Jedna osoba je smrtno stradala. U tijeku je očevid - priopćila je glasnogovornica PU šibensko-kninske Sanja Baljkas te je istaknula kako je navedena dionica ceste je zatvorena za sav promet.

27. svibanj 2024 07:18