StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetfaca u usponu

Tko je djevojka iza leđa Ivice Tucka? Evo tko je srčano bodrio hrvatske vaterpoliste protiv Mađara

Piše Sport SD
10. kolovoza 2024. - 10:20

Hrvatska je u finalu Olimpijskih igara. Kakav uspjeh, kakvo slavlje. Zadovoljan je naravno i izbornik hrvatske reprezentacije, živopisni Ivica Tucak. Žestoki Šibenčanin s hrvatskom reprezentacijom radi čuda, ima nevjerojatan niz medalja s velikih natjecanja, a sada u rukama, odnosno oko vrata, ima najmanje srebro, ali uvjeren je u...

- Vjerujem da imamo ono što treba da odemo do kraja. Protiv jedne odlične reprezentacije, koristim ovu priliku da im čestitam, reprezentaciji Srbije... - kazao je na prvu za kamere HRT-a Ivica Tucak.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix

Slavi se na tribinama u Parizu, pregršt je hrvatskih navijača bilo uz Barakude i nosili su ih u ovoj teškoj i važnoj, povijesnoj utakmici.

A iza klupe naše reprezentacije u kadru je često bilo jedno poznato lice. Jeste li je prepoznali? Već bi morali, i ona je hrvatska junakinja ovih Olimpijskih igara. Lena Stojković, brončana u taekwondou u kategoriji do 49 kilograma bila je tik do kupe naših, možda je i ona dijelom donijela sreću?

Splićanka Lena Stojković osvojila brončanu medalju! ‘Razbila‘ Turkinju u drugoj rundi i donijela Hrvatskoj šesto odličje

To je duh olimpijskih igara, to sportsko zajedništvo, bez obzira o kojem se sportu ili disciplini radi.

image
Tom Dubravec/Cropix
19. rujan 2024 18:40